Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Hotel Angsana Ihuru 5 stele , vara 2022, sejur deluxe, Maldive

Sejururi Maldive / Hotel Angsana Ihuru 5 stele , vara 2022, sejur deluxe, Maldive
Hotel Angsana Ihuru 5 stele Maldive

Descriere:Binecuvantat cu plaje umbrite de palmieri, ape cristaline, acest retreat All Inclusive este situat in Atolul North Male, la mai putin de 20 de minute de aeroportul international Velana. Cele 45 de vile sunt inconjurate de o vegetatie luxurianta si de briza fermecatoare a Oceanului Indian.
Localizare: Se afla in atolul North Male, la 20 de minute deaeroportul international Velana, transferul realizandu-se cu barca rapida.
Facilitati: Angsana Spa, Angsana Gallery cu o selectie de magazine, sporturi acvatice, restaurant bufet si a la carte, Velaavani Bar, SandbankDining, scoala de gatit.
Camere: resortul ANGSANA IHURU ofera 45 de vile pe plajaechipate cu: dus in aer liber, leagan, aer conditionat, ventilatie, TV satelit,CD player, telefon IDD, seif, uscator de par, halate de baie, mini bar,fierbator pentru preparare ceai/ cafea, internet wifi,
Limita bagaj: pentru transferul cu barca rapida, limita bagajului mare este de 20 kg, iar pentru bagajul de mana este de 5 kg. Pentru kilograme suplimentare, se achita direct transportatorului o taxa.
www.angsana.com

Plecare 04.06.2022
Oferta Speciala !
Tarif 3.245 Euro /All Inclusive / persoana/ sejur

SERVICII INCLUSE 

  • transport cu avionul charter Bucuresti Male si retur (stop tehnic cca 1 ora in Dubai) cu compania AnimaWings;
  • 1 bagaj de cala de 23 kg (100x80x30 cm) si 1 bagaj de cabina de 7 kg (54x40x20 cm);
  • 7 nopti cazare si masa conform ofertei;
  • transferuri aeroport hotel aeroport;
  • taxele de aeroport (pot suferi modificari).
NU SUNT INCLUSE:
  • asigurare medicala si storno (inclusiv COVID);
  • catering zbor: platou cald si bauturi alcoolice 15 euro/pers/sens;
  • excursiile optionale;
  • alte mese sau bauturi decat cele mentionate in oferta.

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna martie 2021. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

Conditii de calatorie in Maldive, in contextul Covid-19:

• Pentru intrarea in Maldive este obligatoriu testul molecular tip PCR efectuat cu maxim 96 ore inainte de calatorie. Rezultatul testului trebuie sa fie prezentat in format tiparit, in limba engleza. Rezultatul testului PCR trebuie sa contina urmatoarele informatii in limba engleza: numele turistului (asa cum apare in pasaport), numarul de pasaport, numele si adresa laboratorului care a efectuat testarea, trebuie sa fie mentionat ca tipul testului efectuat este PCR, precum si data efectuarii testului si rezultatul testului;

Copiii sub 1 an sunt exceptati de la efectuarea testului molecular negativ (tip PCR).

In cazul in care turistul efectueaza un tranzit in alta destinatie, in timul calatoriei spre Maldive, testul PCR este valabil doar in cazul in care tranzitul in aceasta destinatie nu depaseste 24 de ore;

• Toti turistii care calatoresc in Maldive trebuie sa completeze o declaratie online pe site-ul: https://imuga.immigration.gov.mv cu cel putin 24 de ore inainte de sosirea in Maldive. Acelasi formular trebuie sa fie completat si inaintea plecarii din Maldive, cu cel putin 24 de ore inainte de plecare. Rezultatul testului PCR trebuie sa fie atasat formularului online, atunci cand turistii completeaza declaratia de intrare in Maldive.

• Toti pasagerii care sosesc in Maldive vor fi suspusi unui control medical pentru identificarea simptomelor specifice COVID-19 la terminalul de sosiri. Autoritatile medicale din Maldive pot solicita reexaminarea calatorilor, daca considera necesar.

Personalul companiilor aeriene poate refuza imbarcarea pasagerilor, daca acestia prezinta simptome ale infectiei cu COVID-19.

Turistii care se deplaseaza spre Maldive trebuie sa se asigure ca indeplinesc toate cerintele pentru intrarea in aceasta tara, sa detina asigurare medicala internationala care sa acopere si costurile tratarii COVID-19.

Daca un calator este suspectat ca are simptome COVID-19, chiar daca detine un test PCR cu rezultat negativ, autoritatile din aeroport pot lua decizia supunerii persoanei in cauza la un nou test.

Ministerul Turismului din Maldive, in colaborare cu Allied Insurance, a introdus asigurarea Covid-19 pentru turistii care calatoresc in Maldive. Aceasta polita acopera costurile pentru serviciile de tratament, carantina si transport in cazul in care un turist devine pozitiv in timpul sejurului in Maldive. Aceasta asigurare este optionala si poate fi achizitionata la sosirea in Maldive. Detalii suplimentare pe https://myallied.mv/type/inbound-allied/new.

Hotel Angsana Ihuru 5 stele , vara 2022, sejur deluxe, Maldive
Hotel Angsana Ihuru 5 stele , vara 2022, sejur deluxe, Maldive
Sejururi Maldive:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media