Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Last Minute Maldive 2022

Sejururi Maldive / Last Minute Maldive 2022
Plecari: 4 iunie 2022 - 12 iunie 2022
Last Minute Maldive 2021

Perioada 4 iunie 2022 - 12 iunie 2022


Oceanul Indian si-a dorit o perla numai a sa, iar natura a inzestrat-o cu un intreg sirag: Maldive! 

Cea mai frumoasa definitie a azuriului apelor, plaje cu un nisip ireal de fin si fierbinte, oaze ale Paradisului, presarate in atoli inveliti in corali.

Este singurul loc de pe Pamant unde relaxarea este absoluta, intr-o armonie perfecta cu decorul exotic si cu linistea oferita de aceste insule.Bandos Island Resort este un paradis tropical de 4* cu lagune turcoaz, vegetatie luxurianta, plaje albe de culoarea perlei, cer albastru-azuriu si soare din abundenta care-ti ofera acel sentiment de liniste perfecta.
Hotelul este la cateva minute distanta cu barca deAeroportul International din Male (aproximativ 10km distanta).

Hotelul Bandos Island Resort 4* are piscina exterioara, sala defitness, 2 terenuri de tenis (contra cost), camera de jocuri, biblioteca si uncentru Spa Orchid (masaje si terapii asiatice, sauna, tratamente faciale contra cost). Proprietatea are 4 restaurante tip bufet si a la carte (careservesc meniuri thailandeze autentice, internationale si specialitatioccidentale), un lounge bar si un bar la piscina. Hotelul are 215 camere spatioase, cu balcoane si terase cuvederi superbe la plaja si gradina luxurianta. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, televizor, telefon, minibar, baie si uscator de par.

Tarif 1553 Euro / persoana / sejur 

SERVICII INCLUSE

- transport cu avionul Bucuresti Male si retur cu compania Fly Dubai (escala in Dubai);
- 1 bagaj de cala de 23 kg si 1 bagaj de cabina de 7 kg;
- 7 nopti cazare
- mic dejun
- transferuri aeroport hotel aeroport;
- taxele de aeroport (pot suferi modificari);
- catering.

NU SUNT INCLUSE:
- asigurare medicala si storno (inclusiv COVID);
- excursiile optionale (se organizeaza de catre fiecare hotel in parte);
- alte mese sau bauturi decat cele mentionate in oferta.

Orar de zbor Fly Dubai

04.06 Otopeni 15:40 Dubai 21:35 + 1(se ajunge in Maldive in ziua urmatoare) 05.06 Dubai 02:00 Male 07:20
12.06 Male 23:45 Dubai 03:15 13.06 Dubai 10:20 Otopeni 14:40

INFORMATII COVID-19 MALDIVE:

Pentru intrarea in Maldive este obligatoriu testul molecular tip PCR efectuat cu maxim 96 ore inainte de calatorie.
Rezultatul testului trebuie sa fie prezentat in format tiparit, in limba engleza. Rezultatul testului PCR trebuie sa contina urmatoarele informatii in limba engleza: numele turistului (asa cum apare in pasaport), numarul de pasaport, numele si adresa laboratorului care a efectuat testarea, trebuie sa fie mentionat ca tipul testului efectuat este PCR, precum si data efectuarii testului si rezultatul testului;

Copiii sub 1 an sunt exceptati de la efectuarea testului molecular negativ (tip PCR).
In cazul in care turistul efectueaza un tranzit in alta destinatie, in timul calatoriei spre Maldive, testul PCR este valabil doar in cazul in care tranzitul in aceasta destinatie nu depaseste 24 de ore;
Toti turistii care calatoresc in Maldive trebuie sa completeze o declaratie online pe site-ul: https://imuga.immigration.gov.mv cu cel putin 24 de ore inainte de sosirea in Maldive. Acelasi formular trebuie sa fie completat si inaintea plecarii din Maldive, cu cel putin 24 de ore inainte de plecare. Rezultatul testului PCR trebuie sa fie atasat formularului online, atunci cand turistii completeaza declaratia de intrare in Maldive.
Toti pasagerii care sosesc in Maldive vor fi suspusi unui control medical pentru identificarea simptomelor specifice COVID-19 la terminalul de sosiri. Autoritatile medicale din Maldive pot solicita reexaminarea calatorilor, daca considera necesar.
Personalul companiilor aeriene poate refuza imbarcarea pasagerilor, daca acestia prezinta simptome ale infectiei cu COVID-19.
Turistii care se deplaseaza spre Maldive trebuie sa se asigure ca indeplinesc toate cerintele pentru intrarea in aceasta tara, sa detina asigurare medicala internationala care sa acopere si costurile tratarii COVID-19.
Daca un calator este suspectat ca are simptome COVID-19, chiar daca detine un test PCR cu rezultat negativ, autoritatile din aeroport pot lua decizia supunerii persoanei in cauza la un nou test.
Asigurarea de calatorie Covid-19 pentru intrarea in Maldive:
Ministerul Turismului din Maldive, in colaborare cu Allied Insurance, a introdus asigurarea Covid-19 pentru turistii care calatoresc in Maldive. Aceasta polita acopera costurile pentru serviciile de tratament, carantina si transport in cazul in care un turist devine pozitiv in timpul sejurului in Maldive. Aceasta asigurare este optionala si poate fi achizitionata la sosirea in Maldive. Detalii suplimentare pe https://myallied.mv/type/inbound-allied/new.

Last Minute Maldive 2022
Last Minute Maldive 2022
Sejururi Maldive:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media