Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Hotel Cocoon Maldive 5 stele, vacanta Maldive 2022

Sejururi Maldive / Hotel Cocoon Maldive 5 stele, vacanta Maldive 2022
Plecari: 12 mai, 19 mai , 26 mai , 2 iunie, 9 iunie , 16 iunie ,23 iunie, 30 iunie , 7 iulie, 14 iulie, 21 iulie, 28 iulie , 4 august , 11 august , 18 august ,25 august , 1 septembrie, 8 septembrie, 15 septembrie, 22 septembrie, 29 septembrie, 6 octombrie , 13 octombrie, 20 octombrie , 27 octombrie , 4 noiembrie 2022.
Cocoon Maldives *****
Cocoon Maldives 4*este alegerea ideala pentru cei care vor sa aiba un sejur de neuitat, in mijlocul unui paradis exotic. Inconjurat de ape turcoaz si plaje cu nisipfin, resortul ofera oaspetilor servicii de cea mai buna calitate, multumind astfel chiar si cei mai pretentiosi clienti.
LocaÈ›ie: Ookolhufinolhu, atolul Lhaviyani 07040, Maldive
Cocoon Maldives este situat pe insula Oooklhufinolhu din atolul Lhaviyani. Transferul se face cu hidroavionul și durează aproximativ 30 minute.
Facilităţi: Cocoon Maldives este o insulă mărginită de plaja albă, în mijlocul unei lagune turcoaz. StaÈ›iunea are piscină, bibliotecă, magazin, serviciu de curățenie, 3 restaurante: bufet "Octopus", "Manta" à la carte, "Palm Grill" cu specialități pentru grătar, lobby bar unde puteÈ›i servi cocktailuri, "Kurumba Bar" chiar lângă clubul pentru copii. ÃŽn fiecare seară vă puteÈ›i bucura de muzică disco, live sau karaoke. WiFi este gratuit în staÈ›iune.
Camere: Cocoon Maldives are 145 de camere.
Beach Villa (50 mp) este pe plajă, dotata cu baie, duș, aer condiționat, ventilator, telefon, TV, DVD / CD Player, minibar, set de cafea / ceai, seif, terasă privată cu șezlonguri.
Family Beach Villa (100 mp) are un dormitor separat pentru copii.
Apartamentele de pe plajă (70 mp) sunt amenajate ca Beach Villa, dar sunt mai spațioase.
Beach Pool Suite (70 mp) are piscină privată.
Vila Lagoon (65 mp) este construită deasupra apei și are aceleași caracteristici ca și suita Beach.

PLECARE 04.06.2022

Tarif 3.087 persoana/ sejur /All Inclusive

SERVICII INCLUSE 
- transport cu avionul charter Bucuresti Male si retur (stop tehnic cca 1 ora in Dubai) cu compania AnimaWings;
- 1 bagaj de cala de 23 kg (100x80x30 cm) si 1 bagaj de cabina de 7 kg (54x40x20 cm);
- 7 nopti cazare in Beach Villa
- All inclusive
- transferuri aeroport hotel aeroport;
- taxele de aeroport (pot suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE:
- asigurare medicala si storno (inclusiv COVID);
- catering zbor: platou cald si bauturi alcoolice 15 euro/pers/sens;
- excursiile optionale;
- alte mese sau bauturi decat cele mentionate in oferta.

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna martie 2021. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

Conditii de calatorie in Maldive, in contextul Covid-19:

• Pentru intrarea in Maldive este obligatoriu testul molecular tip PCR efectuat cu maxim 96 ore inainte de calatorie. Rezultatul testului trebuie sa fie prezentat in format tiparit, in limba engleza. Rezultatul testului PCR trebuie sa contina urmatoarele informatii in limba engleza: numele turistului (asa cum apare in pasaport), numarul de pasaport, numele si adresa laboratorului care a efectuat testarea, trebuie sa fie mentionat ca tipul testului efectuat este PCR, precum si data efectuarii testului si rezultatul testului;

Copiii sub 1 an sunt exceptati de la efectuarea testului molecular negativ (tip PCR).

In cazul in care turistul efectueaza un tranzit in alta destinatie, in timul calatoriei spre Maldive, testul PCR este valabil doar in cazul in care tranzitul in aceasta destinatie nu depaseste 24 de ore;

• Toti turistii care calatoresc in Maldive trebuie sa completeze o declaratie online pe site-ul: https://imuga.immigration.gov.mv cu cel putin 24 de ore inainte de sosirea in Maldive. Acelasi formular trebuie sa fie completat si inaintea plecarii din Maldive, cu cel putin 24 de ore inainte de plecare. Rezultatul testului PCR trebuie sa fie atasat formularului online, atunci cand turistii completeaza declaratia de intrare in Maldive.

• Toti pasagerii care sosesc in Maldive vor fi suspusi unui control medical pentru identificarea simptomelor specifice COVID-19 la terminalul de sosiri. Autoritatile medicale din Maldive pot solicita reexaminarea calatorilor, daca considera necesar.

Personalul companiilor aeriene poate refuza imbarcarea pasagerilor, daca acestia prezinta simptome ale infectiei cu COVID-19.

Turistii care se deplaseaza spre Maldive trebuie sa se asigure ca indeplinesc toate cerintele pentru intrarea in aceasta tara, sa detina asigurare medicala internationala care sa acopere si costurile tratarii COVID-19.

Daca un calator este suspectat ca are simptome COVID-19, chiar daca detine un test PCR cu rezultat negativ, autoritatile din aeroport pot lua decizia supunerii persoanei in cauza la un nou test.

Ministerul Turismului din Maldive, in colaborare cu Allied Insurance, a introdus asigurarea Covid-19 pentru turistii care calatoresc in Maldive. Aceasta polita acopera costurile pentru serviciile de tratament, carantina si transport in cazul in care un turist devine pozitiv in timpul sejurului in Maldive. Aceasta asigurare este optionala si poate fi achizitionata la sosirea in Maldive. Detalii suplimentare pe https://myallied.mv/type/inbound-allied/new.
 

Hotel Cocoon Maldive 5 stele, vacanta Maldive 2022
Hotel Cocoon Maldive 5 stele, vacanta Maldive 2022
Sejururi Maldive:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media