Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Finlanda Scandinavia 19 zile

Circuite Scandinavia / Circuit Finlanda Scandinavia 19 zile
PRET : 1090 euro,
se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).

Supliment single 500 euro.
Grup minim 25 turisti.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 60 euro

PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman si ghizi locali(Cracovia, Varsovia, Stockholm, Copenhaga, Helsinki, Berlin);
- 15 cazari in hoteluri de 3*** si 2**, hoteluri de 2** definite prin camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus;
- 3 cazari pe ferryboat in cabine cu 4 paturi;
- 17 mic dejun la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor;
- transport (fara ziua 15) cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale.
Pretul nu include:
- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea ;
- 100 euro (se achita la agentia din Romania) - taxele de ferry boat pentru turisti si autocar de traversare a marilor (Helsingborg - Helsingor, Falster - Rostock) si fiordurilor (Geiranger, Sognefiord, Nordfiord, Eidfjorden).

FINLANDA - Fiordurile - SCANDINAVIAFINLANDA (Helsinki, Turku, Tampere), DANEMARCA (Copenhaga, Castelul Hamlet), SUEDIA (Stockholm, Goteborg, Östersund, Uppsala), NORVEGIA (Oslo, DRUMUL ATLANTICULUI si fiordurile: Trondheim, Geiranger, Nordfjord, Sognefjord Eidfjorden), GERMANIA (Berlin, Potsdam, Dresda), POLONIA (Cracovia, Varsovia), PRAGA, BRATISLAVA 19 zile

ZIUA 1 ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, parcarea din centrul Pietei Victoria. Ora 6.30 plecare din Bucuresti. parcarea din centrul Pietei Victoria., pe traseul Pitesti- Sibiu - Arad. Cazare in zona Budapesta -Vac.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Cracovia - tur (3 ore) cu autocar si ghid local din care 1 ora popas in centru. Cazare in Cracovia.
ZIUA 3 (mic dejun) Vizita Lagarul Auschwit. Deplasare la Varsovia - tur (3 ore) cu autocar si ghid local din care 1 ora popas in centru. Cazare in Varsovia.
ZIUA 4 (mic dejun) Deplasare la Gdynia/Swinoujscie (Polonia). Trecere cu ferryboat la Karlskrona/Ystad (Suedia). Cazare pe ferryboat.
ZIUA 5 Deplasare pe ruta Jonkoping-Norrkoping. Tur (2 ore) Stockholm cu autocar si ghid local pe ruta: Palatul Regal, vechiul oras, Primaria (aici se afla sala unde se decerneaza Premiul Nobel) si Catedrala. Cazare in Stockholm(Hagersten).
ZIUA 6 (mic dejun). Timp liber. Optional : croaziera pe canale, plimbare cu vaporasul in Arhipelagul Stockholm (24.000 insule) si Insula Djugarden (vechiul domeniu regal de vanatoare). Seara, plecare cu vaporul spre Finlanda. Cazare pe ferryboat.
ZIUA 7 (mic dejun). Sosire dimineata in Helsinki - tur (3 ore ) cu ghid local. Cazare in Helsinki.
ZIUA 8 (mic dejun). Vizita la Hamenlinna - casa natala Sibelius (cel mai mare compozitor finlandez), apoi la Tampere se viziteaza Catedrala (impresionanta prin modernism) si se urca (optional) in Turnul Panorama (de unde se vad lacurile din jur). Deplasare la Turku unde se viziteaza portul, Catedrala si Citadela (exterior).Traversare cu ferry-boatul spre Suedia. Cazare pe ferryboat.
ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare spre Norvegia cu popasuri (cate 30 minute) in Uppsala (mare centru universitar) si pe malul lacului Ostersund. Cazare in zona Stjordal - Trondheim.
ZIUA 10 (mic dejun). In Trondheim se merge pe malul fiordului si se viziteaza centrul dominat de Catedrala Nidaros. Deplasare pe ruta Heimdal-Orkanger la Kristiansund – optional, se urca in turnul de observatie asupra Atlanticului, apoi se strabate cu autocarul Drumul Atlanticului(pe aprox 10 Km, se strabat multe poduri, insule si insulite intr-un peisaj unic). Cazare in Andalsnes.
ZIUA 11 (mic dejun). Deplasare pe ruta de aur. Se parcurge Drumul Trolilor, apoi se traverseza cu ferryboatul fiordul Nordfiord. Deplasare pe drumul Drumul Vulturilor si in croaziera cu ferryboatul fiordulGeiranger (cascadele Voalul Miresei si Cele 7 Surori). Deplasare pe jos(90 min.)la Ghetarul Briksdal. Se traverseaza in croaziera Sognefiord cu ferry-boatul spre Bergen (poarta fiordurilor la Oceanul Atlantic). Cazare in zona Knarvik-Bergen.
ZIUA 12 (mic dejun). In Bergen - vizita cartierul medieval Bryggen, Biserica Sf. Maria (exterior), Turnul Rosenkrantz (exterior), pietele de flori si peste. Optional, urcare pe Muntele Floien (panorama fiorduri). Ora 11 plecare pe ruta Dale - Voss, oprire la Canionul Stalheim. Optional (35euro - plata in excursie), deplasare cu trenuletul printr-o zona cu defileuri si cascade de unica frumusete. Traversarea Fiordului Eidfjorden (Bruravik-Brimmes). Oprire la Cascada Voringsfossen (183 m). Deplasare pe ruta Geilo-Gol. Cazare in Oslo.
ZIUA 13 (mic dejun). Tur pietonal Oslo (primaria, Palatul Regal, Parlamentul, universitatea, cetatea, centrul comercial - Aker Brygge). Timp liber. Optional Insula Bygdoy (Muzeul Vikingilor). Cazare in Oslo.
ZIUA 14 (mic dejun). Deplasare in Suedia - tur Goteborg pe ruta: zona maritima, Piata Mare, Bursa, Primaria. Popas (1 ora) in Goteborg. Traversare cu ferryboatul de la Helsingborg (Suedia) la Helsingor (Danemarca). De pe vapor se admira Castelul Hamlet care se viziteaza (exterior) dupa debarcare. Tur (2 ore) Copenhaga cu autocar si ghid local pe ruta: Palatul Cristiansborg, Primaria, Portul, Palatul Rosenborg si Mica Sirena - simbolul orasului. Cazare in Copenhaga.
ZIUA 15 (mic dejun). In Copenhaga se viziteaza Planetariu si Parcul Tivoli. Timp liber. Cazare in Copenhaga.
ZIUA 16 (mic dejun). Traversarea Marii Baltice cu vaporul din Danemarca (Falster) la Warnemunde (Rostock) in Germania. Deplasare la Berlin – tur (3 ore) cu autocar si ghid local din care 1 ora popas in centru. Cazare in Berlin.
ZIUA 17 (mic dejun). Excursie la POTSDAM - vizita Palatul SANSSOUCI. In DRESDA - vizita Castelul Zwinger si centrul orasului. Cazare in Praga.
ZIUA 18 (mic dejun). Deplasare cu autocarul in orasul vechi la Castel (Hrad) unde se viziteaza Catedrala Sf. Vit, apoi tur pietonal: Mala Strana (vechi cartier situat in afara cetatii), Podul Carol (peste raul Vltava), Piata Primariei Vechi - Ceasul cu Sfinti. Ora 12.30 plecare spre Bratislava (popas 90 minute) - vizita Biserica Incoronarii Maria Tereza si faleza Dunarii. Cazare in Budapesta.
ZIUA 19 (mic dejun). (mic dejun). Deplasare Szeged -Arad - Sibiu - Pitesti. Sosire in Piata Victoriei aprox. ora 24.
Circuit Finlanda Scandinavia 19 zile
Circuit Finlanda Scandinavia 19 zile
Circuite Scandinavia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media