Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Finlanda, Fiordurile si Scandinavia 12 zile

Circuite Scandinavia / Circuit Finlanda, Fiordurile si Scandinavia 12 zile

Fiordurile - SCANDINAVIA FINLANDA 12 zile 

 Helsinki, Turku, Tampere - DANEMARCA Copenhaga, Castelul lui Hamlet - SUEDIA Stockholm, Ostersund, Uppsala, Goteborg - NORVEGIA  Oslo, DRUMUL ATLANTICULUI,Tunelul Laerdal ÅŸi fiordurile: Trondheim, Geiranger, Nordfjord, Sognefjord
 

ZIUA 1 - Ora 4.10, intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check-in Lufthansa pentru destinatia Munchen. Decolare la ora 6.10.Sosire la Munchen, ora 7.10. Decolare la 8.40, sosire la ora 12.10 la Helsinki-tur (4 ore, include si Muzeul in aer liber Seurasari) cu ghid local. Transfer la hotel. Cazare in Helsinki.
ZIUA 2 (mic dejun). Timp liber. Optional, plimbare cu vaporas la Fortareata Somenlina. Cazare in Helsinki.
ZIUA 3 (mic dejun). Vizita la Hämenlinna – casa natala Sibelius (cel mai mare compozitor finlandez), apoi la Tampere se viziteaza Catedrala (impresionanta prin modernism) si se urca (optional) in Turnul Panorama (de unde se vad lacurile din jur). Deplasare la Turku-vizita : portul, Catedrala si Citadela (exterior).Traversare cu ferry-boatul in Suedia. Cazare pe ferry boat.
ZIUA 4 (mic dejun). Autocar la dispozitie toatӑ ziua. Tur (4 ore) Stockholm cu autocarul si ghid local pe ruta: Palatul Regal, vechiul oras, Primaria (aici e sala banchetului Premiului Nobel) si Catedrala. Dupa tur vizitӑ Castelul Drottingholm. Optional: croaziera pe canale, plimbare cu vaporasul in Arhipelagul Stockholm (24.000 insule) si Insula Djugården (vechiul domeniu regal de vanatoare). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Stockholm.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare spre Norvegia cu popasuri (cate 30 minute) in Uppsala (mare centru universitar) si pe malul lacului Ostersund. Cazare in zona Stjordal – Trondheim.
ZIUA 6 (mic dejun). In Trondheim se merge pe malul fiordului-vizita centrul dominat de Catedrala Nidaros. Deplasare pe ruta Heimdal-Orkanger la Kristiansund–optional, se urca in turnul de observatie asupra Atlanticului, apoi se strabate DRUMUL ATLANTICULUI(pe aprox 10 Km, se strabat multe poduri, insule si insulite intr-un peisaj unic). Cazare in Andalsnes.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare pe ruta de aur. Se parcurge Drumul Trolilor, apoi se traverseza cu ferryboatul fiordul Nordfiord. Deplasare pe Drumul Vulturilor si in croaziera cu ferryboatul fiordul Geiranger (cascadele Voalul Miresei si Cele 7 Surori, mai spectaculoase decat cascada Voringsfossen). Deplasare pe jos (90 min.)la Ghetarul Briksdal. Se traverseaza (Lavik-Oppedal) in croaziera Sognefiord cu ferry-boatul spre Bergen (poarta fiordurilor la Oceanul Atlantic). Cazare in zona Knarvik-Bergen.
ZIUA 8 (mic dejun). In Bergen - vizita cartierul Bryggen (orasul medieval), Biserica Sf. Maria (exterior), Turnul Rosenkrantz (exterior), pietele de flori si peste. Optional, urcare pe Muntele Floien (panorama fiorduri). Ora 11-plecare pe ruta Dale – Voss. Optional (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie), deplasare cu trenuletul, de la Myrdal la Flam, printr-o zona cu defileuri si cascade de unica frumusete. Vizita Canionul Stalheim. Deplasare prin Tunelul Laerdal. Popas la Borgund unde se admira biserica de lemn. Cazare in Oslo.
ZIUA 9 (mic dejun). Autocar la dispozitie toata ziua. Tur (3 ore) Oslo cu autocarul si ghid local pe ruta: Parcul Vigeland, Primaria, Palatul Regal si Trambulina Hollmelkolen.Timp liber. Optional, Insula Bygdǿy (Muzeul Vikingilor). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Oslo.
ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare in Suedia - tur Goteborg pe ruta: zona maritima, Piata Mare, Bursa, Primaria. Popas (1 ora) in Goteborg. Traversare cu ferryboatul de la Helsingborg (Suedia) la Helsingor (Danemarca). De pe vapor se admira Castelul Hamlet care se viziteaza (exterior) dupa debarcare. Cazare in Copenhaga.
ZIUA 11 (mic dejun). Autocar la dispozitie toata ziua. Tur (3 ore) Copenhaga cu autocarul si ghid local pe ruta: Palatul Cristiansborg, Primaria,Portul,Palatul Rosenborg si Mica Sirena-simbolul orasului.Vizita Planetariu si Parcul Tivoli.Timp liber.Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Copenhaga.
ZIUA 12 â€“ (mic dejun). Timp liber. Transfer la aeroport.Ora 19.00–decolare la Munchen,sosire,ora 20.35. Decolare la ora 21.35,sosire la Otopeni la ora 00.50.

PRET: 1150 € + 495 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru: taxe aeroport/securitate/traversari cu vaporul inclusiv in croaziere si fiorduri,transfer
aeroport- hotel-aeroport, autocar la dispozitie in zilele: 4, 9 si 11.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua plÓ‘tii ).
Supliment single (inclusiv pe vapor) 575 Ñ”. Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 50 Ñ” / pers.
La inscriere se achita minim 500 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €.

Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel puţin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:
  • servicii ghid roman si ghizi locali (Helsinki, Stockholm, Copenhaga si Oslo);
  • bilet avion;
  • 10 cazÓ‘ri cu mic dejun în hoteluri de 3***(camere, pentru 2 persoane, cu tv ÅŸi grup sanitar propriu cu duÅŸ) ;
  •  transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale;
  • 1 cazare cu mic dejun pe ferry boat (cabine cu 4 paturi).

Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult )   si nici ghizii pentru acestea.

Circuit Finlanda, Fiordurile si Scandinavia 12 zile
Circuit Finlanda, Fiordurile si Scandinavia 12 zile
Circuite Scandinavia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media