Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Last minute Paste Viena

Paste Austria / Last minute Paste Viena
Plecari: 01.05 - 06.05. (5 nopti - 6 zile)
PASTE Viena
Sejur 6 zile : 01.05 - 06.05. (5 nopti - 6 zile)
Loc in dubla: 284 + 115 taxe / 399 euro
A 3 persoana: 284 + 115 taxe / 399 euro
Copil 2-11.99 ani: 260 + 115 taxe / 375 euro
Camera single: 284 + 150 + 115 taxe / 549 euro

Servicii Incluse:
- 5 nopti cazare cu MIC DEJUN la Hotel Vienna Sporthotel 4* http://www.vienna-sporthotel.at/
- transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport si tur panoramic al orasului Viena (3 ore)
- transport avion compania Austrian Airlines: Bucuresti Otopeni � Viena � retur;
- taxele de aeroport 115EURO/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului) ;
- BONUS asigurarea medicala si storno (indiferent de varsta)- PT CARE LA INSCRIERE AVEM NEVOIE DE DATA NASTERII.
- asistenta turistica locala la transfer.
Preturile nu includ:
- intrarile la obiectivele turistice (altele decat cele mentionate in program)
- alte servicii decat cele mentionate in program
Nota : Tarifele sunt valabile pentru grup minim de 20 persoane. In cazul in care nu se intruneste numarul minim si sunt numai intre 15 � 19 platitori, pretul pachetului creste cu 35 EURO/persoana. Aceasta conditie este acceptata de cei inscrisi la excursie automat la semnarea contractului de prestari servicii turistice, iar suma va fi achitata cu 15 zile inaintea plecarii.

Ziua 1 Bucuresti � Viena / Vienna Sporthotel 4*
09:15 si imbarcare la cursa companiei aeriene Austrian Airlines OS 790 cu decolare la ora 11:15 spre Viena. Aterizare la Viena la 12:00 (ora locala) si transfer de la aeroport la hotel. Dupa amiaza, timp liber pentru plimbari in oras. Seara cazare Hotel Vienna Sporthotel, www.vienna-sporthotel.at
Ziua 2 Viena / Vienna Sporthotel 4*
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale sau cumparaturi. Va sugeram sa nu ratati Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Parlament, Primaria, Universitatea, Palatul Belvedere Prater, etc. Seara cazare Hotel Vienna Sporthotel, www.vienna-sporthotel.at
Ziua 3 Viena / Vienna Sporthotel 4*
Mic dejun. Timp liber pentru a vizita Piata Primariei, la Palatul Belvedere, Piata Maria Theresia. Seara, va recomandam o vizita la �Prater� pentru o plimbare cu faimoasa �Riesenrad� � Roata Mare, una dintre emblemele reprezentative ale Vienei, de unde puteti vedea o minunata panorama a orasului. Cazare la Hotel Vienna Sporthotel 4*, www.vienna-sporthotel.at.
Ziua 4 Viena / Vienna Sporthotel 4*
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari si cumparaturi. Va recomandam vizita la Palatul Schonbrunn, fosta resedinta de vara a familiei imperiale. Este unul dintre cele mai frumoase castele in stil baroc din Europa si se afla in Patrimoniul Mondial Cultural al UNESCO. Va recomandam sa alegeti �Turul Imperial al Palatului� (appx. 35min � Pret Informativ 10.5Eur/ pers) sau Marele Tur al Palatului (appx. 50min � Pret Informativ: 13.5Eur/ pers). Cazare la Hotel Vienna Sporthotel 4*, www.vienna-sporthotel.at.
Ziua 5 Viena / Vienna Sporthotel 4*
Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plimbari individuale. In aceasta zi puteti vizita Muzeul Sisi din Apartamentele imperiale de la Hofburg, locul unde puteti compara realitatea cu mitul. Printre punctele de atractie se numara obiectele personale ale Elisabetei, precum si renumitele portrete ale frumoasei imparatese. Vizitand Apartamentele imperiale si Silberkammer (Galeria cu argintarie) va puteti face o impresie despre viata cotidiana a monarhilor. Seara, reintoarcere la hotel pentru cazare la Hotel Vienna Sporthotel 4*, www.vienna-sporthotel.at.
Ziua 6 Viena / Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie, check-out de la hotel si transfer hotel/aeroport pentru zborul companiei Austrian Airlines OS787 catre Bucuresti, cu decolare la ora 17:25. Sosire aeroportul Henry Coanda (Otopeni) la ora 22:00.
Last minute Paste Viena
Last minute Paste Viena
Paste Austria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media