Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Paste Viena

Paste Austria / Paste Viena
Plecari: 17 Aprilie (5 zile)
Paste Viena  - Capitala Imperiala a valsului
Transport Avion AUSTRIAN AIRLINES| 5 zile |de la 299 Euro

17 Aprilie Bucuresti - Viena
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 09:15 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS 790 cu decolare la ora 11:15. Sosire la Viena la ora 11:55. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer si cazare la Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior sau similar.Detalii pe www.starinnhotels.com
18 Aprilie Viena - Palatul Schonbrunn
Mic dejun. In prima parte a zilei deplasare pietonala cu insotitorul de grup pentru o vizita la Palatul Schonbrunn, unde mai puteti vedea gradina zoologica, Museum Quartier sau Palatul Belvedere. Dupa amiaza, timp liber pentru cumparaturi pe celebra MARIAHILFERSTRASSE. Seara, va sugeram o cina in celebrul "Restaurant Panoramic din Turnul Dunarii" cu o priveliste deosebita asupra Vienei. Cazare Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior sau similar.
19 Aprilie Viena - Abatia Melk & Valea Dunarii
Mic dejun. Optional, Excursie pe Defileul Dunarii - Wachau si Abatia Melk. Punctul culminant al acestei excursii este vizita la Abatia Melk. Considerata a fi "Leaganul Austriei" si "Perla Barocului", Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Intoarcerea in Viena se face prin Defileul Dunarii Wachau. Prin acest peisaj romantic plin de istorie si legende, Dunarea isi croieste drumul pe langa sate incantatoare si podgorii intinse, iar castelele vechi sunt o dovada vie a importantei acestor vechi drumuri comerciale. Dintre acestea, D�rnstein este cunoscut in mod deosebit pentru ca aici a fost inchis regele Richard Inima de Leu, asteptand rascumpararea care trebuia sa ajunga din Anglia. Cazare Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior sau similar.
20 Aprilie Viena - Heiligenkreutz - Mayerling
Mic dejun. Optional, Excursie la Heiligenkreutz & Mayerling. Ajunsi in padurea vieneza, ne vom opri pentru vizitarea Manastirii Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu. Una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1889, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Lasand in urma legendele din Mayerling, ne indreptam apoi spre Viena trecand pe langa un oras imperial de o frumusete atemporala - Baden. Sosire la Viena. Cazare Hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior sau similar.
21 Aprilie Viena - Bucuresti
Mic dejun. Inainte de plecare va sugeram o plimbare pietonala Ringstrasse si o viziata la Palatul Imperial Hofburg. transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa OS 767 cu decolare la ora 20:10. Aterizare in Bucuresti la ora 22:50. Sfarsitul pachetului de servicii.
Tarife
- 299 Euro adult loc in camera dubla
- 205 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
- 395 Euro adult loc in camera single
calculate pentru un grup de 30 platitori

Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Austrian Airlines
- 4 nopti cazare cu mic dejun bufet, hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior sau similar
- Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana
- Transferuri aeroport - hotel - aeroport
- Insotitor de grup
Servicii neincluse:
- taxele de aeroport & combustibil: 130 Euro/pers (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- intrarile la obiectivele turistice
- excursiile optionale
- bacsis pentru soferi si ghizi locali
Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
- Defileul Dunarii - Wachau si Abatia Melk.
Tarif: 45 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare la Abatia Melk, ghid local la Abatia Melk
- Heiligenkreutz & Mayerling
Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid local de limba romana, biletele de intrare la Heiligenkreutz & Mayerling
Paste Viena
Paste Viena
Paste Austria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media