Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Shopping Linz

Shopping Austria / Shopping Linz
Plecari: Sejur: 5.12-7.12, 12.12-14.12 si 19.12-21.12.
Linz, resedinta regiunii Austria Superioara, capitala culturala europeana 2009.Piata de Craciun din "Hauptplatz" - piata centrala a orasului - una dintre cele mai mari ca suprafata din Europa pastreaza farmecul epocii baroc. Miresmele imbietoare de castane coapte, punch si turta dulce dau orasului o ambianta de neuitat, intregita de diversitatea obiectivelor culturale care se doresc vizitate si a posibilitatilor de shopping in centrele comerciale ale orasului si din imediata vecinatate a acestuia.

Tarif / Persoana / Sejur in DBL: 139 Euro

Servicii incluse
:
- 2x cazare cu mic-dejun in Hotel 4*-Arcotel Nike, pe promenada Dunarii, 5 min. departare de centrul orasului si de piata de craciun. Hotel dispune de restaurant elegant, cafe-bar, spa-center cu sauna, indoor-pool.
- Bon valoric ptr. restaurant in contravaloarea a 10 Euro
- Circuitul orasului cu trenuletul turistic "Linz-City Express"
- Calatorie cu bus pana la catedrala de pelerinaj de pe muntele cu acelasi nume - P�stlinberg, inclusiv bilet de calatorie ptr. o zi cu toate mijloacele de tran sport in comun orasenesti.
- Calatorie cu trenuletul grotei (o atractie pentru mic si mare)
- Intrare inclusa la gradina zoologica, la gradina botanica cu una dintre cele mai bine dotate colectii de cactusi din intreaga lume, la cele doisprezece muzee ale orasului Linz.
- Intrari la 11 muzee ale orasului
Shopping Linz
Shopping Linz
Shopping Austria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media