Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Shopping de Craciun la Viena si Bratislava

Shopping Austria / Shopping de Craciun la Viena si Bratislava
Pietele de Craciun la Viena si Bratislava
Perioada: 04.12 - 08.12. (4 nopti/ 5 zile)
- TRANSPORT AVION -
Ziua 1: Bucuresti - Viena
Prezentare la aeroportul Otopeni ora 06:00 dimineata pentru imbarcare pe cursa Austrian Airlines cu destinatia Viena. Decolare la ora 08:05 si sosire in Viena la ora locala 08:50. Transfer cu autocar/ minibus in oras pentru un tur panoramic al orasului (maxim 3 ore). Veti putea admira de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg (fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor), Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Tansfer la hotel. Cazare la hotel Senator 3* sau similar in Viena.
Ziua 2: Viena & pietele de Craciun
Mic dejun. Timp liber pentru a vizita Viena si renumitele sale piete de Craciun. La jumatatea lunii noiembrie se deschid in Viena mai multe piete de Craciun, dintre care cele mai populare sunt cele din centrul orasului, din Piata Primariei sau din Piata Maria Tereza. De asemenea se organizeaza piete de Craciun la Palatul Belvedere si la Palatul Schoenbrunn. Informatii suplimentare pe www.wien.info/en/shopping-wining-dining/markets/christmas-markets. Cazare.
Ziua 3: Viena - vizita optionala la Palatul Schonbrunn
Mic dejun. Azi va propunem o vizita optionala la Palatul Schonbrunn. Una dintre atractiile principale ale Vienei, palatul Schonbrunn are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate doar 40. Fatada palatului este vopsita cu celebrul "galben de Schonbrunn" sau galbenul Maria Theresa. In mare parte Palatul Schonbrunn pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa Maria Theresa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronata la numai 23 de ani. Cazare.
Ziua 4: Excursie optionala la Bratislava
Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala la Bratislava, capitala Slovaciei. In Bratislava se organizeaza in fiecare an piete de Craciun in cele 3 locatii centrale din oras: piata Hviezdoslavovo, piata centrala si piata Frantiskanske. Cele 3 piete se umplu cu chioscuri de lemn care ofera produse si decoratiuni de Craciun traditionale. De asemenea, excursia va include un tur pietonal al centrului vechi al orasului. Intoarcere si cazare in Viena.
Ziua 5: Viena - Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00 si depunerea bagajelor la camera de bagaje a hotelului. La ora 17:00 transfer la aeroportul din Viena pentru imbarcare pe cursa Austrian Airlines cu destinatia Bucuresti. Decolare din Viena la ora 20:20, sosire in Bucuresti la ora 22:55.
Pret/persoana (loc in dubla): 285 Euro
Supliment camera single: 105 EURO

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Austrian Airlines
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Viena
- transferuri aeroport - hotel - aeroport cu autocarul
- tur de oras panormic de jumatate de zi cu autocarul in Viena (maxim 3 ore)
- insotitor de grup roman
NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport: 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- excursiile optionale si biletele de intrare la obiectivele turistice
- asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandate)
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE):
Otopeni 08:05 - Viena 08:50
Viena 20:20 - Otopeni 22:55
HOTEL SENATOR 3***, VIENA
Localizare: la 4 km de centrul orasului Viena, cu acces usor spre toate atractiile importante. Statia pentru linia de tramvai nr. 43 este in imediata apropiere a hotelului, iar durata calatoriei pana in centrul orasului este de 13 minute. De asemenea, exista transport public direct spre Palatul Schoenbrunn. Caracteristici hotel: 179 camere, restaurant, bar. Camerele standard sunt modern decorate si sunt echipate cu: baie cu dus, aer conditionat/ incalzire, telefon, TV satelit, uscator de par, seif (cu plata). Toate camerele sunt pentru nefumatori. Masa: mic dejun bufet.
Pagina web: www.senator-hotel.at
Shopping de Craciun la Viena si Bratislava
Shopping de Craciun la Viena si Bratislava
Shopping Austria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media