Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Austria Bavaria - Oktoberfest

Circuite Austria / Austria Bavaria - Oktoberfest
Plecari: 23.09 – 30.09.2017 , 7 zile/ 6 nopti
Austria & Bavaria - Oktoberfest
Budapesta – Viena – Melk – Linz – Salzburg – Munchen – Oktoberfest - Graz – Salzkammergut – Mondsee – Graz – Veszprem


Oktoberfest este cel mai faimos festival al berii din lume 

OKTOBERFEST – „al 5-lea anotimp al Germanei”

Este cel mai mare festival de bere din lume, ce poarta numele lunii octombrie. Acesta incepe pe 17 septembrie si se organizeaza an de an in capitala Bavariei, Munchen, dureaza 16 zile si aduna anual peste 6 milioane de participanti, avand in vedere ca Munchen nu are o populatie mai mare de 1.2 milioane de locuitori!
La origini a fost rezultatul casatoriei printului Ludwig cu printesa Theresa de Saxa Hildburghausen, iar prima editie a festivalului a avut loc in 1810, fiind de fapt petrecerea de la curtea regala, in urma mariajului celor doi.
Festivalul are reguli si etichete proprii: pentru prima data, Theresienwiese, campia unde timp de doua saptamani se va desfasura cea mai mare sarbatoare populara din lume, a fost inconjurata cu un gard de protectie, astfel incat toti vizitatorii sa fie verificati, iar accesul cu rucsac si genti voluminoase este interzis din motive de securitate.

Ziua 1 (23.09): Bucuresti – Nadlac
Intalnire in fata Garii de Nord (in fata Parcului Garii de Nord – la coloane) la ora 23:15 si plecare (ora 23:30) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Timisoara, Arad, Nadlac (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu).

Ziua 2 (24.09): Nadlac – Szeged – Budapesta (850 km)
Dimineata trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. In cursul pranzului sosim la Budapesta unde vom face un scurt tur panoramic cu autocarul, insotiti de ghidul local vorbitor de limba romana, pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta, Piata Mileniului, Bulevardul Andrassy, Muzeul Terorii. Cazare in jurul orei 14:30 la hotel 3* in Budapesta. Timp liber la dispozitie. Seara va propunem optional, croaziera cu ghid local, pe Dunare intre Buda si Pesta, cu cina bufet suedez si bauturi incluse pe vapor (tarif informativ: 35 EURO/ persoana).

Ziua 3 (25.09): Budapesta – Viena (244 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena unde vom incepe vizita cu un tur panoramic, dar si pietonal care va dura 4 ore. Vom putea admira de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Dupa amiaza, va recomandam shopping pe strada Mariahilfer si optional, vizita cu ghid local si transfer cu autocar la Palatul Schonbrunn, una dintre atractiile principale ale Vienei, care are peste 1400 de camere (tarif informativ: 30 EURO / persoana, pentru un grup minim de 25 persoane, incluzand transfer cu autocarul, bilet de intrare si ghid local vorbitor de limba romana). Seara, propunem optional, turul Vienei by night si cina vieneza in renumitul cartier Grinzing, la un restaurant cu specific local (tarif informativ: 35 EURO/ persoana; include transport cu autocarul si cina vieneza). Cazare la hotel 3* in Viena.

Ziua 4 (26.09): Viena – Melk – Linz – Salzburg (530 km)
Mic dejun. Pornim spre Salzburg. Pe traseu, vom face o prima oprire la Abatia Melk, care face parte din patrimoniul UNESCO, fiind una din cele mai vechi abatii care a functionat continuu de la infiintarea ei din anul 1089 si este cunoscuta datorita colectiei impresionante de manuscrise din biblioteca sa. Turul manastirii se va realiza cu ghidul local (calugar), incluzand vizitarea Muzeului Manastirii din fostele saloane Imperiale, Sala de Marmura si Bilblioteca. Continuam traseul Salzburg, facand o oprire in centrul vechi al orasului Linz, pentru plimbare individuala si timp liber la dispozitie. Linz-ul, al treilea oras ca marime din Austria, este situat in nord-vestul tarii, pe malul Dunarii si este locul unde Wolfgang Amadeus Mozart a scris Simfonia a 36-a. In centru se pot admira Piata Urbei, Vechea si Noua Catedrala, Catedrala Sf. Maria – unul dintre simbolurile orasului. Continuam drumul si seara cazare la hotel 3* in zona Salzburg.

Ziua 5 (27.09): Salzburg – Munchen – Oktoberfest
Dupa micul dejun, dimineata devreme plecam spre Bavaria. Vom face un scurt popas pe malul lacului Chiemsee unde vom admira panoramic castelul Herrenchiemsee al Regelui Ludwic, o copie a Palatului Versailles. Continuam traseul cu autocarul spre Munchen, pentru un tur de oras panoramic de 3 ore cu ghidul local si ghidul insotitor. Orasul se afla la poalele Alpilor si a fost descris acum 150 de ani de catre Heinrich Heine astfel: “Munchen este cuibarit intre arta si bere, ca un sat intre dealuri”. Orasul este faimos pentru centrul sau istoric cu Piata Marienplatz, cladirea Primariei si Catedrala Frauenkirche, dar si pentru muzeul BMW, palatul Nymphenburg sau Oktoberfest, festivalul berii, care are loc in fiecare an. Vizita la festival si timp liber la dispozitie pana la ora 20.00. Recomandam si vizita la Muzeul Auto BMW. Seara intoarcere si cazare la acelasi hotel in zona Salzburg.

Ziua 6 (28.09): Salzburg – Salzkammergut – Mondsee – Graz
Mic dejun. Dimineata, tur panoramic al orasului Salzburg (aproximativ 3 ore). Situat pe malul raului Salzach, orasul Salzburg, cunoscut pentru faptul ca este locul de nastere al lui Mozart, este unul dintre cele mai frumoase orase ale Austriei, iar atractiile principale sunt centrul vechi, cel mai bine pastrat din lumea germanica, gradinile Mirabell si castelul Hohensalzburg de unde se poate admira frumoasa panorama a orasului. La ora 11.00 plecam spre Graz, iar pe traseu vom face o scurta oprire in pitoreasca regiune a lacurilor alpine: Salzkammergut. Unul dintre cele mai frumoase lacuri este Mondsee care da si numele oraselului situat pe malul sau. Aici s-au filmat scene din filmul “Sunetul muzicii” si este locul unde vom face popas, oferind timp liber la dispozitie. Seara cazare la hotel 3* in zona Graz. Timp liber la dispozitie in centrul istoric al orasului.

Ziua 7 (29.09): Graz – Veszprem – Budapesta (325 km)
Mic dejun. Tur al orasului Graz (cu ghid local), care este situat pe raul Mur, al doilea oras ca marime din Austria si totodata capitala provinciei Steiermark. Putem admira: Muzeul de Arta Moderna – construit in forma de extraterestru, Parlamentul Landului Federal Steiermark, care este considerata a fi o capodopera a Renasterii italienesti, Landhaushof, Stiegenkirche (Biserica cu scari), Domul, care pastreaza si astazi pe partea sudica o reprezentare a celor trei blesteme puse asupra landului: ciuma, turcii si invazia de lacuste. In continuare, timp liber la dispozitie pentru plimbare si cumparaturi. Recomandam vizite la Curtea gotica a Ordinului cavaleresc german, Palatul Attems, care domina zona Sackstrasse datorita dimensiunii sale impresionante si care a pastrat arhitectura baroca originala si decoratiunile murale si Palatul baroc Khuenburg care adaposteste muzeul orasului. La ora 13.00, pornim spre Budapesta. Cazare la hotel 3* in Budapesta. Seara, optional, cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale in crama Bor Katakomba, care dateaza din secolul XIII (tarif informativ: 35 EURO/ persoana).

Ziua 8 (30.09): Budapesta – Bucuresti (850 km)
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, plecare spre Bucuresti unde vom ajunge seara tarziu, in functie de formalitatile vamale.

Pret/persoana: 360 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 190 EURO. Reducere pat suplimentar: 20 EURO
*Oferta este valabila pentru grup minim 35 persoane

 • SERVICII INCLUSE:
 • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
 • 6 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* astfel: 2 nopti in Budapesta, 2 nopti in Salzburg, 1 noapte in Viena, 1 noapte in Graz;
 • vizite conform programului;
 • taxe de autostrada si parcari;
 • insotitor de grup din partea agentiei.
 • NU SUNT INCLUSE:
 • intrarile la obiectivele turistice;
 • bacsis pentru personalul hotelurilor si ghizi locali (recomandat, aprox. 10 EURO/ persoana, se achita insotitorului de grup la plecare);
 • excursiile optionale, alte mese decat cele mentionate ca fiind incluse;
 • asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandată);
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie .
Imbarcari din: Bucuresti, Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Timisoara, Arad si localitatile de pe traseu
Austria Bavaria - Oktoberfest
Austria Bavaria - Oktoberfest
Circuite Austria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media