Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

CIRCUIT VIENA-BRATISLAVA-BUDAPESTA

Circuite Austria / CIRCUIT VIENA-BRATISLAVA-BUDAPESTA
CIRCUIT VIENA-BRATISLAVA-BUDAPESTA 
Transport Autocar | 6 zile | 219 Euro
25 Martie Bucuresti - Budapesta
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:00 in Piata Victoriei din Bucuresti pentru imbarcare in autocar si plecare spre Budapesta pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Campina - Brasov - Sibiu - Deva - Arad - Timisoara - Budapesta. Sosire in cursul serii. Cazare hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
26 Martie Budapesta - Viena
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este inmormantata Imparateasa Elisabeth "Sisi", Palatul Hofburg - fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la Palatul Schonbrunn. Plimbare pietonala cu insotitorul de grup in curtea palatului si timp liber la dispozitie. Cazare hotel Austria Trend BOSEI 4* sau similar Viena.
27 Martie Viena - Abatia Melk & Defileul Dunarii Wachau
Mic dejun. Optional, Excursie la Abatia Melk & Defileul Dunarii Wachau. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcere la Viena pe defileul Dunarii Wachau.Vom urma cel mai frumos traseu al Dunarii, stramtoare cunoscuta sub numele de Wachau. Puteti admira Castele medievale, sate pitoresti si celebrele plantatii viticole. Tarif: 35 Euro/adult, 20 Euro/copil 2-12 ani si include: transport autocar, bilet de intrare la Abatia Melk, ghid local, insotitor de grup (minim 25 de platitori). Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Viena. Seara, tur de oras Viena by night: Donau City - "Orasul Dunarii" - Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Optional, se poate urca in Turnul Dunarii pentru o panorama deosebita asupra Vienei (biletul de ascensor nu este inclus). Cazare hotel Austria Trend BOSEI 4* sau similar Viena.
28 Martie Viena - Excursie in Padurea Vieneza
Mic dejun. Optional, Excursie in Padurea Vieneza la Heiligenkreutz - Mayerling - Baden. Ajunsi in padurea vieneza, ne vom opri pentru vizitarea Manastirii Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu. Una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Lasand in urma legendele din Mayerling, ne indreptam apoi spre un oras imperial de o frumusete atemporala - Baden. Oras balnear renumit pentru apele sale sulfuroase, Baden este o capodopera a arhitecturii in stilul Biedermeier si Art Nouveau, fiind de-a lungul timpului inspiratie pentru compozitori precum Mozart, Beethoven sau Strauss. Tarif: 45 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-12 ani si include: transport autocar, bilete de intrare la manastirea Heiligenkreutz, castelul Mayerling, ghid local, insotitor de grup (minim 30 de platitori). Intoarcere la Viena. Cazare hotel Austria Trend BOSEI 4* sau similar Viena.
29 Martie Viena - Bratislava - Budapesta
Mic dejun. Excursia continua spre Bratislava - capitala Slovaciei. Tur de oras Bratislava: Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric, faleza Dunarii. Plecare spre Budapesta unde ajungem in cursul dupa amiezii. Tur de oras Budapesta: Citadela, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal.
30 Martie Budapesta - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre tara, sosirea seara tarziu in functie de formalitatile vamale.
(calculate pentru un grup de 40 platitori)
Tarife
- 219 Euro adult loc in camera dubla
- 159 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
- 319 Euro adult loc in camera single

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Austria Trend BOSEI 4* Viena sau similar
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Expo Congress 4*Budapesta sau similar
- Tur de oras Viena panoramic si pietonal
- Tur de oras Viena by night
- Tur de oras Bratislava
- Tur de oras Budapesta
- Transferurile si vizitele prevazute in program
- Transport cu autocar propriu clasificat 4* pe toata durata programului
- Ghid roman insotitor
Servicii neincluse:
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- intrarile la obiectivele turistice
- excursiile optionale
- bacsis pentru soferi si ghizi locali
HOTEL AUSTRIA TREND BOSEI 4* VIENA
www.austria-trend.at
Hotel Bosei este situat in zona Wienerberg, la 15 minute centrul orasului. Acesta ofera parcare gratuita, inchirieri de biciclete si are o terasa cu vedere minunata spre Padurea Wienerwald. Hotelul are 195 camere - dintre care opt sunt junior suite, cu vedere spre sudul Vienei, terenul de golf si orizontul de afaceri din Viena Park - sunt disponibile atat in regim single sau double.Toate camerele sunt dotate cu: baie proprie, mini-bar, telefon, seif, TV prin satelit, acces gratuit la Internet.
CIRCUIT VIENA-BRATISLAVA-BUDAPESTA
CIRCUIT VIENA-BRATISLAVA-BUDAPESTA
Circuite Austria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media