Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Viena avion

Circuite Austria / Circuit Viena avion
Pret: 215 euro, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 50 euro.

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 20 euro.
La inscriere se achita integral sau minim 100 euro.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman ;
- bilet avion Bucuresti - Viena - Bucuresti;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat in ziua 1 ;
- 2 cazari cu mic dejun la hotel de 3*** .
Pretul nu include:
- biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.)si nici ghizii pt. acestea ;
- taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si comision, in total = 130 euro (se achita la agentia din Romania).

VIENAM - BRATISLAVA Palatul Schonbrunn3 zile

ZIUA 1
- Vineri, intalnire ora 5.05 cu ghidul la Aeroportul Baneasa - check in Blue Air pentru destinatia Viena. Decolare ora 7.05. Sosire in Viena ora 7.40. Deplasare la Bratislava - se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. ). Deplasare la Viena - vizita Palatul Schonbrunn sau pentru turistii care nu viziteaza palatul, plimbare in parcul si gradinile palatului. Tur cu autocarul pe traseul: Roata Mare din Prater (oprire), Sediul ONU, Turnul Dunarii, traversarea Dunarii si ringul vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre). Deplasare la hotel pentru cazare.Optional (35 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 euro - daca se achita in excursie), cina in Grinzing si tur by night Viena cu autocarul. Cazare in Viena.
ZIUA 2 (mic dejun).Viena. Plimbare pietonala in ringul vienez: Piata Eroilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan, strazile comerciale Kartnerstrasse si Graben, Coloana Ciumei.Vizita Parcul de distractii Prater. Cazare in Viena.
ZIUA 3 - Duminica (mic dejun). Timp liber. Transfer la aeroport. Ora 19.30 - prezentare la ambarcare. Ora 21.30 decolare din Viena, sosire ora 23.55 la Aeroportul Baneasa.
Circuit Viena avion
Circuit Viena avion
Circuite Austria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media