Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Viena Budapesta 6 zile

Circuite Austria / Circuit Viena Budapesta 6 zile
Plecari: 27-07-2017, 27-08-2017, 05-09-2017
Austria - Viena Circuit 2017

Budapesta – Viena – Bratislava – Esztergom – Visegrad - SzetendreZiua 1: Bucuresti - Budapesta (850 km)
Plecare din Bucuresti, Piata Victoriei (parcarea de langa Muzeul Antipa), la ora 06:00, pe traseul Bucuresti – Pitesti – Sibiu – Sebes – Arad. Vom ajunge in Budapesta in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotel 3* in Budapesta.

Ziua 2: Budapesta - Viena, vizita la Palatul Schonbrunn (244 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena unde vom incepe vizita cu un tur panoramic de jumatate de zi (maxim 3 ore). Vom putea admira de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Dupa amiaza va propunem o vizita la cu ghid local Palatul Schonbrunn, una dintre atractiile principale ale Vienei, ce are peste 1400 de camere, dintre care pot fi vizitate doar 40. Transfer la hotel. Cazare la hotel 3* in Viena.

Ziua 3: Viena
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare in centrul orasului Viena sau pentru a vizita palatul Hofburg, fosta resedinta de iarna a dinastiei habsburgilor. De asemenea puteti vizita parcul de distractii Prater aflat in nordul orasului. Seara, optional se poate organiza pentru min. 20 persoane o Cina traditionala vieneza in Grinzing. 
Tarif: aproximativ 25 EURO / persoana, transfer inclus! Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4: Excursie optionala la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz
Mic dejun. Va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde, in 1889, Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea cisterciana Heiligenkreuz intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III-lea al Austriei. Ne vom intoarce in Viena trecand pe langa castelul Liechtenstein. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5: Bratislava si Cotul Dunarii (339 km)
Mic dejun. Plecare spre Bratislava, scurt tur al centrului istoric. Urmeaza excursia pe Valea Dunarii, cu superbele orase amplasate intr-un cadru natural unic: Esztergom (Catedrala incoronarii regilor Ungariei), Visegrad (Castelul lui Matei Corvin) si Szentendre. Vom ajunge in Budapesta in cursul serii unde facem un tur by night si admiram obiective celebre: Cetatea Budei, catedrala Matei Corvin, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal, Podul cu lanturi, Podul Elisabeta si Podul Libertatii.Optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoane, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 EURO/persoana, minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare hotel 3* in Budapesta.

Ziua 6: Budapesta - Bucuresti (850 km)
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, plecare spre Bucuresti unde vom ajunge in cursul noptii, in functie de formalitatile vamale.


SERVICII INCLUSE:
 • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
 • 5 nopti de cazare in hoteluri de 3* astfel: 2 nopti Budapesta, 3 nopti in Viena;
 • mic dejun;
 • tur panoramic in Budapesta, Viena si Bratislava;
 • taxe de autostrada si parcari;
 • insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:
 • intrarile la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
 • asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata)
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie
GRUP MINIM: 35 PERSOANE


EXCURSII OPTIONALE:

Mayerling: 30 EURO/persoana (minim 20 de participanti)
Croaziera pe Dunare: 40 EURO/persoana
Cina traditionala in Grinzing: 35 EURO/persoana

Plecari din: Bucuresti, Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Arad
Circuit Viena Budapesta 6 zile
Circuit Viena Budapesta 6 zile
Circuite Austria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media