Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Pastele Catolic la Viena

Paste Austria / Pastele Catolic la Viena

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

Pastele Catolic la Viena - PRIMAVARA 
28.02 - 02.03 (1 MARTIE) / 05.03 - 08.03 (8 MARTIE) / 12.03 - 15.03 / 23.03 - 26.03 / 30.03 - 02.04 / 06.04 - 09.04 (PASTELE CATOLIC) / 13.04 - 16.04 (PASTELE ORTODOX)

PROGRAMUL EXCURSIEI
Ziua 1 BUCURESTI - VIENA
Prezentare la ora 09:05 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS 790 cu decolare la ora 11:05. Sosire la Viena la ora 11:55. Intalnire cu ghidul local vorbitor de limba romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Cazare Hotel AUSTRIA TREND MESSE 3***superior sau Hotel AUSTRIA TREND ANANAS 3***superior (in functie de data de plecare).
Ziua 2 VIENA - PALATUL SCHONBRUNN
Mic dejun. Zi libera pentru vizite individuale sau cumparaturi. Va sugeram o vizita la Palatul Schonbrunn, unde mai puteti vizita gradina zoologica. Seara, va sugeram o vizita la Turnul Dunarii, de unde se poate admira "Vienna by night". Se poate servi masa de seara la unul dintre restaurantele turnului, care se rotesc in jurul axei, la 160 m si 170 m inaltime. Cazare Hotel AUSTRIA TREND MESSE 3***superior sau Hotel AUSTRIA TREND ANANAS 3***superior (in functie de data de plecare).
Ziua 3 VIENA - MUSEUM QUARTIER, PALATUL BELVEDERE
Mic dejun. Zi libera pentru vizite individuale sau cumparaturi. Va recomandam o vizita la Museum Quartier sau Palatul Belvedere. Cazare Hotel AUSTRIA TREND MESSE 3***superior sau Hotel AUSTRIA TREND ANANAS 3***superior (in functie de data de plecare).
Ziua 4 VIENA - BUCURESTI
Mic dejun. Inainte de plecare va sugeram o plimbare pietonala Ringstrasse si o viziata la Palatul Imperial Hofburg. La ora 14:45 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa OS 787 cu decolare la ora 17:25. Aterizare in Bucuresti la ora 20:00. Sfarsitul pachetului de servicii.

Pastele Catolic la Viena
Pastele Catolic la Viena
Paste Austria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media