Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Innsbruck

Revelion Austria / Revelion Innsbruck
HOTEL KOGELE 3* / AXAMS
Hotelul este unul traditional,si este situat in frumoasa statiune Axams, langa Innsbruck. Zona olimpica de ski Axamer Lizum se afla la aproxim 15 minute de mers cu masina. Camerele sunt dotate cu baie proprie,dus/WC, balcon, TV sat, telefon.
Facilitati hotel: restaurant, bar, terasa, depozit ski, parcare, sauna, fitness, internet, etc.

HOTEL ARTHOTEL BINDERS 4* / INNSBRUCK
Hotelul se afla aproape de zona centrala a orasului Innsbruck, avand o privleliste foarte frumoasa catre munti. A fost renovat intre anii 2002 si 2005, iar camerele sunt decorate in mod diferit. Camerele nu sunt foarte mari, insa dispun de toate conditiile : baie proprie, Wc/dus, Tvsat,incalzire centrala.
Facilitati hotel: restaurant- masa mic dejun buffet, bar, terasa, depozit ski, sauna masaj, Jacuzzi, centru spa,internet, parcare, etc.

HOTEL CENTRAL 4* / INNSBRUCK
Hotelul se afla situate in zona centrala a orasului si la aproximativ 5 km de aeroportul din Innsbruck. Nota: doua partii de ski din Axams Linz apartin aceleiasi companii ca si hotelul.Hotelul are camere mobilate elegant, dotate cu TVsat, baie proprie cu WC, dus, incalzire, telefon, minibar, internet, uscator de par.
Facilitati hotel: centru wellness ( gratuit pt. turistii hotelului) , sauna, sala gimnastica, etc. Parcare in limita locurilor disponibile. Masa-tip buffet.

HOTEL GEISLER JUDENSTEIN 4* / RINN ( 5 km de INNSBRUCK)
Hotelul se afla situat in statiunea Rinn, la aproxim 5 km de Innsbruck- Igls, intr-o zona foarte frumoasa si aproape de partiile de ski . Camerele sunt traditional mobilate, din lemn, cu baie proprie, Wc/dus, Tvsat, incalzire, balcon, uscator de par, radio, acces internet.
Facilitati hotel: restaurant, bar, sala TV, sauna, masaj, Jacuzzi, gradina, depozit ski, parcare, etc. Masa-tip buffet. Se poate opta pentru cina la fata locului.Pentru copii se plateste la fata locului.

HOTEL WILDER MANN 4* / STEINACH am BRENNER ( aproxim. 16 km de Innsbruck)
Acest elegant hotel cu facilitati impresionante wellness este situat aproape de Innsbruck, de 60 minute de la Bolzano in Italia si este un loc ideal pentru schi iarna si drumetii- vara. Datorita locatiei sale deosebite, Sporthotel Wilder Mann ofera posibilitati nelimitate pentru sporturile de iarna, aproape de partiile de schi. Camerele sunt dotate cu baie proprie, dus/WC, telefon, internet wirless ( contra cost) Tvsat.
Facilitati hotel: piscina interioara, Teren de tenis, Sauna, Ski, Camera pentru jocuri, Solarium, Teren de joaca pentru copii, Biliard, Tenis de masa, Karaoke, Drumetii, Ciclism, scoala de schi,
Revelion Innsbruck
Revelion Innsbruck
Revelion Austria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media