Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Viena 7 zile

Revelion Austria / Revelion Viena 7 zile
Plecari: revelion 2016: 27.12.2015 - 02.01.2016
Revelion VIENA (Schonbrunn) 7 zile (27.12 - 02.01)
Shopping la Parndorf (Designer Outlet) si Viena (SCS) -Salszburg
Manastirea MELK-COTUL DUNARII (Szentendre, Visegrad, Esztergom)
BRATISLAVA-Croaziera pe Dunare la Budapesta


ZIUA 1 - Joi, 27.12 (ora 06.15) - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30 plecare pe ruta Pitesti - Deva - Arad. Cazare in zona Budapesta - Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Parndorf - shopping in DESIGNER OUTLET (150 magazine, preturi cu 30 - 70% mai mici). Ora 13.30-deplasare la Bratislava, vizita (30 min.) Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. la Viena, apoi tur Viena cu autocarul pe traseul: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, traversarea Dunarii si Ringul vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre). Deplasare la hotel pentru cazare. Optional (35 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 euro - daca se achita in Austria), cina in Grinzing si tur by night Viena cu autocarul. Cazare in Viena.
ZIUA 3 (mic dejun). Vizita Palatul Schombrun, apoi Shopping Center Sud (SCS)- shopping. Deplasare in centrul Vienei: plimbare pietonala, vizite individuale si shopping: Piata Maria Tereza, Coloana Ciumei, Piata Eroilor, , Catedrala Sf. Stefan, strazile comerciale Kartnerstrasse si Mariahilfestrasse. Ora 20-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Viena.
ZIUA 4 (mic dejun). Optional (35 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 euro - daca se achita in excursie), excursie cu autocarul pentru vizita Manastirea Melk (7 euro-plata la intrare) si Salszburg (popas 4 ore pentru: Gradinile Mirabell, Casa MOZART si timp liber-se admira orasul in straie de sarbatoare). Cazare in Viena.
ZIUA 5 - 31.12 (mic dejun). Deplasare cu autocarul in centrul Vienei. Timp liber. Sugestii: Parcul de distractii Prater, Palatul Hofburg, plimbare pietonala in Ringul vienez. Ora 14-deplasare cu autocarul la hotel. Ora 20- deplasare cu autocarul de la hotel in Grinzing pentru turistii care au masa de Revelion. Ora 21.30 - deplasare cu autocarul de la hotel in centrul Vienei pentru ceilalti turisti. Trecerea in Noul An - in centrul Vienei sau in Grinzing. Ora 1-(toti turistii) intoarcere cu autocarul la hotel. Cazare in Viena.
ZIUA 6 (mic dejun). Ora 11-excursie la Cotul Dunarii : Esztergom (Catedrala Catolica - locul de incoronare al regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei-oraselul Storovo), Visegrad (Castelul in exterior - fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama - Cotul Dunarii) si Szentendre (orasel turistic). Deplasare la BUDAPESTA - se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, seara (de la ora 20), Croaziera (include: vapor, ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 euro-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica). Cazare in Budapesta.
ZIUA 7 - Miercuri, 02.01 (mic dejun). Deplasare pe ruta Ungaria-Arad-Deva-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti - Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

Pret:325 euro (include croaziera, in valoare de 15 euro, pe Dunare):
Optional, Masa de Revelion 95 euro (se achita pana in 1.12)
Supliment single 140 euro.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
La inscriere se achita minim 150 euro.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 euro.
Grup minim 25 turisti.
PRETUL INCLUDE :
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat; taxe stradale si parcari ;
- 6 cazari cu mic dejun in hotel 3***;
- servicii ghid roman.
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
Hotel EUROPAHAUS 3*** / www.europahauswien.at
situat in Viena (zona de vest), str. Linzer. Camere cu 2 paturi, grup sanitar propriu cu dus, aer conditionat, TV si frigider.
Revelion Viena 7 zile
Revelion Viena 7 zile
Revelion Austria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media