Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Viena avion

Revelion Austria / Revelion Viena avion
Plecari: 29.12. - 02.01 (5 zile / 4 nopti)
Revelion imperial la Viena 

Perioada: 29.12. - 02.01. (5 zile / 4 nopti)
Ziua 1 (29 dec): Bucuresti - Viena
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 09:00 pentru imbarcare pe cursa Austrian Airlines cu destinatia Viena. Decolare la ora 11:10 si sosire in Viena la ora locala 11:55. Transfer cu autocarul in oras pentru un tur panoramic de jumatate de zi (maxim 3 ore). Vom putea admira de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Transfer la hotel. Cazare la hotel Star Inn Schonbrunn 3* superior sau similar in Viena.
Ziua 2 (30 dec): Viena - vizita optionala la Palatul Schonbrunn
Mic dejun. Dimineata va propunem o vizita optionala la Palatul Schonbrunn cu ghid local. Una dintre atractiile principale ale Vienei, palatul Schonbrunn are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate doar 40. Fatada palatului este vopsita cu celebrul "galben de Schonbrunn" sau galbenul Maria Theresa. In mare parte Palatul Schonbrunn pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa Maria Theresa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronata la numai 23 de ani, in 1740. Dupa amiaza, timp liber pentru plimbare in centrul orasului. Cazare.
Ziua 3 (31 dec): Viena - in prag de sarbatoare LA MULTI ANI !
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare in centrul orasului Viena sau pentru a vizita palatul Hofburg, fosta resedinta de iarna a dinastiei habsburgilor. De asemenea, puteti vizita parcul de distractii Prater aflat in nordul orasului. Cazare. Seara, optional, cina de Revelion la restaurant local.
Ziua 4 (01 ian): Excursie optionala la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz
Mic dejun. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana) intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III lea al Austriei. Ne vom intoarce in Viena trecand pe langa castelul Liechtenstein.
Ziua 5 (02 ian): Viena
Mic dejun. La ora 11:00 vom elibera camerele de hotel. Dupa amiaza transfer la aeroportul din Viena pentru imbarcare pe cursa Austrian Airlines cu destinatia Bucuresti, decolare la ora 20:20. Sosire in Bucuresti la ora 22:55.
Pret/persoana (loc in dubla): 389 Euro
Supliment camera single: 100 Euro

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Austrian Airlines
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Viena
- transferuri aeroport - hotel - aeroport cu autocarul
- tur de oras de jumatate de zi cu autocar si ghid local in Viena (maxim 3 ore)
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport: 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- Cina de Revelion (optionala, intre 120 - 150 Euro / persoana - fara bauturi incluse)
- excursiile optionale si biletele de intrare la obiectivele turistice
- asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandate)
HOTEL STAR INN SCHONBRUNN 3*** - VIENA
Hotelul a fost deschis in MARTIE 2013!
Star Inn Hotel Wien Schonbrunn este amplasat convenabil, la 5 minute de mers cu metroul de Palatul Schonbrunn și de Gara Westbahnhof. Stația de metrou Longenfeld (liniile U4 si U6) se afla la numai 100 de metri. Centrul orasului Viena se afla la numai 4 statii de metrou, iar strada comerciala Mariahilferstrasse este situata la aproximativ 5 minute de mers cu mijloacele de transport in comun. Camerele hotelului ofera baie, uscator de par, telefon, aer conditionat, TV LED cu canale prin cablu, acces gratuit la Wi-Fi, mobilier modern.
Pagina web: http://starinnhotels.com/star-inn-hotel-wien-schoenbrunn
Revelion Viena avion
Revelion Viena avion
Revelion Austria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media