Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Viena

Revelion Austria / Revelion Viena
Plecari: 29.12 - 02.01 (5 zile / 4 nopti)
Revelion imperial la Viena 
Perioada: 29.12 - 02.01 (5 zile / 4 nopti)

Pret/persoana (loc in dubla): 435 Euro
Supliment camera single: 110 Euro
SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Austrian Airlines
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* in Viena
- transferuri aeroport - hotel - aeroport cu autocarul
- tur de oras de jumatate de zi cu autocar in Viena (maxim 3 ore)
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport: 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- cina de Revelion (optionala, intre 120 - 150 Euro / persoana - fara bauturi incluse)
- excursiile optionale si biletele de intrare la obiectivele turistice
- asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandate)
ORAR DE ZBOR (ORE LOCALE):
Otopeni 08:00 - Viena 08:50
Viena 20:15 - Otopeni 22:50

Ziua 1 (29 dec): Bucuresti - Viena
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa Austrian Airlines cu destinatia Viena. Decolare la ora 08:00 si sosire in Viena la ora locala 08:50. Transfer cu autocarul in oras pentru un tur panoramic de jumatate de zi (maxim 3 ore). Vom putea admira de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Transfer la hotel. Cazare la hotel Simms 4* sau similar in Viena.
Ziua 2 (30 dec): Viena - vizita optionala la Palatul Schonbrunn
Mic dejun. Dimineata va propunem o vizita optionala la Palatul Schonbrunn cu ghid local. Una dintre atractiile principale ale Vienei, palatul Schonbrunn are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate doar 40. Fatada palatului este vopsita cu celebrul "galben de Schonbrunn" sau galbenul Maria Theresa. In mare parte Palatul Schonbrunn pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa Maria Theresa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronata la numai 23 de ani, in 1740. Dupa amiaza, timp liber pentru plimbare in centrul orasului. Cazare.
Ziua 3 (31 dec): Viena - in prag de sarbatoare LA MULTI ANI !
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare in centrul orasului Viena sau pentru a vizita palatul Hofburg, fosta resedinta de iarna a dinastiei habsburgilor. De asemenea, puteti vizita parcul de distractii Prater aflat in nordul orasului. Cazare. Seara, optional, cina de Revelion la restaurant local.
Ziua 4 (01 ian): Excursie optionala la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz
Mic dejun. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana) intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III lea al Austriei. Ne vom intoarce in Viena trecand pe langa castelul Liechtenstein.
Ziua 5 (02 ian): Viena
Mic dejun. La ora 11:00 vom elibera camerele de hotel. Dupa amiaza transfer la aeroportul din Viena pentru imbarcare pe cursa Austrian Airlines cu destinatia Bucuresti, decolare la ora 20:15. Sosire in Bucuresti la ora 22:50.
Revelion Viena
Revelion Viena
Revelion Austria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media