Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Austria Alpina & Bavaria

Circuite Austria / Circuit Austria Alpina & Bavaria

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

Circuit Austria Alpina & Bavaria 
include croaziera pe Dunare pe traseul Passau - Schlogen - Passau
Plecari
: 17.07, 18.08.2014 (7 nopti / 8 zile)

Ziua 1: Bucuresti - Munchen - castelul Neuschwanstein - Innsbruck
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 06:30 dimineata pentru imbarcare pe zborul companiei Tarom spre Munchen. Sosire in Munchen la ora 09:35 dimineata si transfer cu autocarul la castelul Neuschwanstein. Sosire si vizita a castelului Neuschwanstein. Legendarul castel Neuschwanstein sau "castelul de basm" a fost construit de Regele Ludwig al II-lea al Bavariei in varful unei stanci abrupte, avand ca fundal Alpii Bavariei. Regele a dorit ca acest castel sa fie construit "in adevaratul spirit al vechilor castele ale cavalerilor germani". Prima impresie atunci cand vezi castelul Neuschwanstein este ca te afli intr-o lume de basm. Neuschwanstein este unul dintre cele mai vizitate castele din Europa si atrage anual cca 1,3 milioane de vizitatori. In timpul vizitei la Neuschwanstein se vor urca 165 trepte si se vor cobori 181 trepte. Plecare spre Innsbruck, sosire si cazare la hotel 3* in zona Innsbruck.
Ziua 2: Innsbruck - cascada Krimmler - Zell am See - Salzburg
Mic dejun. Tur de oras panoramic in Innsbruck - capitala Tirolului - in timpul caruia veti putea admira atractiile din zona medievala a orasului: Goldenes Dachl (acoperisul auriu) - simbolul orasului, Curtea imperiala, biserica curtii imperiale, podul peste raul Inn. Orasul situat pe valea raului Inn este un renumit centru al sporturilor de iarna si a gazduit de doua ori jocurile olimpice. Plecare spre cascada Krimmler, una dintre cele mai importante atractii turistice din Austria. Sosire si vizita a celei mai inalte cascade din Europa (380 m); caderea de apa este spectaculoasa. Plecare spre statiunea montana Zell am See. Sosire si scurta vizita a acestei frumoase statiuni situata intr-un cadru deosebit de pitoresc, pe malul unui lac. Plecare spre Salzburg. Cazare la hotel 3* in zona Salzburg.
Ziua 3: Salzburg
Mic dejun. Dimineata, tur panoramic al orasului Salzburg (aproximativ 3 ore). Situat pe malul raului Salzach, orasul Salzburg este cel mai bine cunoscut pentru faptul ca este locul de nastere al lui Mozart. Salzburg este unul dintre cele mai frumoase orase ale Austriei, iar atractiile principale sunt centrul vechi al orasului, cel mai bine pastrat din lumea germanica, gradinile Mirabell si castelul Hohensalzburg de unde puteti admira o frumoasa vedere panoramica asupra orasului. Dupa amiaza, excursie optionala in pitoreasca regiune a lacurilor alpine: Salzkammergut. Unul dintre cele mai frumoase lacuri este Mondsee care da si numele oraselului situat pe malul sau. Aici s-au filmat scene din filmul "Sunetul muzicii". Cazare la hotel 3* in zona Salzburg.
Ziua 4: Salzburg - Passau si croaziera pe Dunare
Mic dejun. Plecare spre Passau, numit si orasul celor trei rauri deoarece aici se uneste Dunarea cu raurile Inn si Ilz. Passau este locul de pornire pentru multe croaziere pe Dunare. In continuare ne vom imbarca pentru aproximativ cinci ore pe un vas de croaziera pe Dunare pe traseul Passau - Schlogen unde Dunarea formeaza bucla de 1800 si retur. Sosire la Passau urmata de un scurt tur de oras; cea mai importanta atractie este Catedrala Sf. Stefan care adaposteste a doua orga ca marime din lume. Cazare la hotel 3* in Passau.
Ziua 5: Passau - Regensburg - Nuremberg
Mic dejun. Plecare spre Regensburg, oras medieval situat pe malul Dunarii, fosta capitala a Bavariei intre sec. VI si XIII. Scurt tur pietonal in centrul medieval al orasului declarat de catre UNESCO Patrimoniu Universal. Cele mai notabile atractii din Regensburg sunt: Catedrala, podul de piatra peste Dunare din sec al XII-lea si ruinele zidurilor romane. Plecare spre Nuremberg, al doilea oras ca marime din Bavaria, fondat in sec al XI-lea, situat pe malul canalului Main - Dunare. In Nuremberg vom putea admira in timpul turului de oras principalele atractii: Castelul, bisericile, muzeul de istorie si centrul medieval fortificat. Cazare la hotel Congress Hotel Mercure an der Messe 4* sau similar.
Ziua 6: Excursie optionala Rothenburg si Heidelberg
Mic dejun. Excursie optionala la Rothenburg ob der Tauber si Heidelberg. Rothenburg este celebru pentru centrul sau medieval foarte bine pastrat si este considerat chintesenta satului medieval german, cu ziduri vechi, turnuri si santuri, case incantatoare cu acoperisuri rosiatice. Plecare spre Heidelberg, oras situat pe malul raului Neckar, in valea Odenwald. Heidelberg este un renumit centru universitatar si o destinatie turistica populara datorita infatisarii romatice si pitoresti, inlcuzand aici Castelul Heidelberg si orasul vechi in stil baroc. Cazare la hotel 4* in Nuremberg.
Ziua 7: Nuremberg - Munchen
Dupa micul dejun, transfer cu autocarul la Munchen pentru un tur de oras panoramic cu ghid local. Orasul Munchen - capitala exuberanta a Bavariei se afla la poalele Alpilor si a fost descris acum 150 de ani de Heinrich Heine astfel: "Munchen este cuibarit intre arta si bere ca un sat intre dealuri". Orasul este faimos pentru centrul sau istoric cu Piata Marienplatz, cladirea primariei si catedrala Frauenkirche, dar si pentru muzeul BMW, palatul Nymphenburg sau Oktoberfest, festivalul berii care are loc in fiecare an la inceputul lunii octombrie. Cazare la hotel Comfort Munchen Ost 3* sau similar in Munchen.
Ziua 8: Munchen - Bucuresti, excursie optionala la Linderhof
Mic dejun. Excursie optionala la castelul Linderhof, cel mai mic dintre cele tei castele construite de Regele Ludwig al II-lea, dar cel mai indragit de acesta si singurul care a fost terminat in timpul vietii regelui. Castelul a fost construit pe locul resedintei de vanatoare a familiei, iar cadrul in care se afla este foarte pitoresc. Dupa amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Tarom spre Bucuresti. Decolare din Munchen la ora 19:50; sosire in Bucuresti la ora 22:50.
Pret/ persoana (loc in camera dubla): 695 Euro
Supliment camera single: 165 Euro
Oferta este valabila pentru un grup minim de 25 persoane

Servicii incluse in pret:
- zbor direct Bucuresti - Munchen si retur, compania TAROM
- 7 nopti cazare cu mic dejun, astfel: 1 noapte in zona Innsbruck la hotel 3*, 2 nopti in zona Salzburg la hotel 3*, 1 noapte in Passau la hotel 3*, 2 nopti in Nuremberg la hotel 4*, 1 noapte in Munchen la hotel 3*;
- transferuri cu autocarul la/ de la aeroportul din Munchen
- vizita cu insotitorul de grup si ghid local la castelul Neuschwanstein
- biletul de intrare la castelul Neuschwanstein
- tur de oras de 1/2 de zi (maxim 3 ore) in Innsbruck
- tur de oras de 1/2 de zi (maxim 3 ore) in Salzburg
- vizita cascada Krimmler (biletul de intrare nu este inclus)
- vizita statiunea Zell Am See
- croaziera pe Dunare pe traseul Passau - Schlogen - Passau
- scurt tur de oras in Passau
- vizita Regensburg impreuna cu insotitorul de grup
- tur de oras de 1/2 de zi (maxim 3 ore) in Nuremberg cu ghid locl
- tur de oras de 1/2 de zi (maxim 3 ore) cu ghid local in Munchen
- insotitor roman de grup
Nu sunt incluse:
- taxele de aeroport: 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- biletele de intrare la obiectivele turistice (cu exceptia celor mentionate ca fiind incluse) si excursiile optionale
- taxele de statiune
- asigurarea medicala si asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)
- bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (recomandat, aprox 15 EURO/ persoana, se colecteaza de catre insotitorului de grup la sosire)
Orar de zbor informativ (ore locale), COMPANIA TAROM:
Bucuresti 08:25 - Munchen 09:35 / Munchen 19:50 - Bucuresti 22:50
Circuit Austria Alpina & Bavaria
Circuit Austria Alpina & Bavaria
Circuite Austria:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media